Nieuwbouw

Het vooraf duidelijk in kaart brengen van uw wensen, leidt tot een goed geolied uitvoeringsproces waarin alle wensen vóór aanvang van de bouw al op tekeningen zijn vermeld. Door deze proactieve handelswijze worden faalkosten in grote mate beperkt.

Afhankelijk van de schaalgrootte van het project beschikt de onderneming over de kennis en ervaring om zowel grote als kleine werken uit te voeren. De knowhow die het bedrijf bij grotere projecten opdoet wordt middels ons ISO-systeem geïmplementeerd in onze processen teneinde deze continu te verbeteren.

Het bedrijf beschikt over de mogelijkheden van klein tot groot.

Grondgebonden woningen
Van vrijstaande villa tot complete woonwijken. Wij realiseren hoogwaardig maatwerk, dat volledig aan de wensen en ideeën van de bewoners voldoet. Alhons Coolen werkt vanuit een totaaloplossing, waarin heldere afspraken en persoonlijk contact centraal staan. Met veel aandacht voor architectuur en wooncomfort met een goede prijs-kwaliteitverhouding, biedt de onderneming een stevig fundament voor elk droomhuis.

Appartementencomplexen
Wij zijn sterk in het realiseren van appartementengebouwen, ook in krappe binnenstedelijke locaties. Hier staan wij kosten- en planningstechnisch ons mannetje omdat onze vaklieden op de bouw betrokken zijn en de bouw als een uitdaging zien.
Ook ondergronds of half-verdiept gelegen parkeerkelders worden door ons gerealiseerd.

Commerciële ruimten
Geïntegreerde commerciële ruimten in de plint van appartementengebouwen kunnen casco of geheel volgens wens van de eindgebruiker worden gebouwd.

Woonzorgcomplexen
Bouwen voor de zorg kan niet zonder bouwen met zorg. Kennis van details is essentieel om de juiste zorgtoepassingen te kunnen integreren in de nieuwbouw of bestaande bouw. Daarnaast kan er sprake zijn van (ver)bouwen in bewoonde situaties. Hierin zijn omgang met de bewoners, duidelijke communicatie, planmatig werken en ‘schoon’ werken essentieel. Alphons Coolen heeft ruime ervaring met verschillende zorggerelateerde projecten.

Actueel

Klik hier voor impressie

In de Steigers 2018; Smart Buildings

In de Steigers is het groepsmagazine waar de Heerkens van Bavel Groep voor de 9de keer haar visitekaartje mee afgeeft.
>

Dag van de Bouw 2 juni 2018

Op zaterdag 2 juni aanstaande, tussen 10.00 en 16.00 uur, organiseert Alphons Coolen Bouw, in samenwerking met Bouwend Nederland en Triborgh Gebiedsontwikkeling, de Dag van de Bouw 2018.
>

De eerste sleutel overhandigd aan huurders eerste fase Koolhoven Buiten

>