Particulier

Aan- en verbouw
Woonwensen veranderen.
Alphons Coolen vertaalt uw nieuwe wensen vakkundig in verbouwingen van een kwalitatief hoog niveau. Het plaatsen van een dakkapel, het aanbouwen van een serre of het renoveren van een badkamer. Het zijn slechts enkele van de talloze projecten die Alphons Coolen voor u kan realiseren.

Nieuwbouw
Een vrijstaande villa en kleinschalige woningbouw. Alphons Coolen realiseert hoogwaardig maatwerk, dat volledig aan uw wensen en ideeën voldoet. Wij werken vanuit een totaaloplossing, waarin heldere afspraken en persoonlijk contact centraal staan. Met veel aandacht voor architectuur en wooncomfort en een goede prijs- kwaliteitverhouding bieden wij een stevig fundament voor elk droomhuis.

We zijn deelnemer van Stichting BouwGarant (www.bouwgarant.nl), een garantieregeling ten behoeve van particuliere opdrachtgevers; de garantie wordt op uw verzoek kosteloos geleverd.

Renovatie
Renovatieprojecten vragen om een bijzondere aanpak. Het historische karakter van een pand behouden, met oog voor de hedendaagse wensen en behoeften van bewoners en gebruikers. Alphons Coolen gaat daarbij altijd uit van de oorspronkelijke materialen en details die de authentieke uitstraling van een pand bepalen. Bestaat de wens om een monumentaal pand te combineren met moderne vormgeving en accenten? Dan verwerkt Alphons Coolen het beste uit twee werelden tot een verrassend tijdloos geheel.

Alphons Coolen voert renovaties uit voortkomend uit bouwteams en aanbestedingen voor corporaties, vastgoedbeheerders en VvE's.

Actueel

Klik hier voor impressie

In de Steigers 2018; Smart Buildings

In de Steigers is het groepsmagazine waar de Heerkens van Bavel Groep voor de 9de keer haar visitekaartje mee afgeeft.
>

Dag van de Bouw 2 juni 2018

Op zaterdag 2 juni aanstaande, tussen 10.00 en 16.00 uur, organiseert Alphons Coolen Bouw, in samenwerking met Bouwend Nederland en Triborgh Gebiedsontwikkeling, de Dag van de Bouw 2018.
>

De eerste sleutel overhandigd aan huurders eerste fase Koolhoven Buiten

>