Zakelijk

Aan- en verbouw
Een verbouwing aan uw bedrijfspand is in veel gevallen gecompliceerd, echter voor ons en onze medewerkers een uitdaging. Er moet immers rekening worden gehouden met de bestaande toestand en bezetting van het pand. Door het leveren van vakwerk door onze ervaren medewerkers en het luisteren naar uw wensen trachten we de overlast tot een minimum te beperken.

Door veelvuldig contact op de bouwplaats met u en de eventuele architect streven we naar uitvoering van het werk tot ieders tevredenheid.

Renovatie
Renovatieprojecten vragen om een bijzondere aanpak. Het historische karakter van een pand behouden, met oog voor de hedendaagse wensen en behoeften van bewoners en gebruikers. Alphons Coolen gaat daarbij altijd uit van de oorspronkelijke materialen en details die de authentieke uitstraling van een pand bepalen. Bestaat de wens om een monumentaal pand te combineren met moderne vormgeving en accenten? Dan verwerkt Alphons Coolen het beste uit twee werelden tot een verrassend tijdloos geheel.

Alphons Coolen voert renovaties uit voortkomend uit bouwteams en aanbestedingen voor corporaties, vastgoedbeheerders en VvE's.

Nieuwbouw kleinschalig
Alphons Coolen is groot in kleinschalige projecten. We voeren kleinschalige nieuwbouw uit op zakelijk gebied, zowel in utiliteits- als in woningbouw.

Mutatie- en klachtenonderhoud
Ons bedrijf kan goed inspelen op de slagvaardigheid die bij mutatie- en klachtenonderhoud komt kijken. De organisatie is compact, de lijnen zijn kort. Met allround vakmensen hebben we u goede en snelle oplossingen te bieden. Op zakelijk gebied nemen wij u de zorg uit handen voor alle werkzaamheden, van A tot Z.

Actueel

Klik hier voor impressie

De eerste sleutel overhandigd aan huurders eerste fase Koolhoven Buiten

>

Het grondwerk is gestart voor de 25 koopwoningen fase F, Aan de Waterkant.

>

11 december 2017 Bouwteam Groenstraat ondertekent overeenkomst

Namens CVT Exploitatiemaatschappij BV en Alphons Coolen Bouw BV ondertekenen Bas en Jeroen van Tilburg en Toin Meeuwsen de bouwteamovereenkomst. >