Profiel

Alphons Coolen Bouwservice is in 1997 als zelfstandig bedrijf voortgekomen uit Alphons Coolen Bouw, waarbinnen zij toen al meer dan tien jaar als afdeling functioneerde. Dat dit bedrijf Alphons Coolen Bouwservice genoemd werd, is vooral te danken aan de mensen. Hun vakmanschap en kennis vormt de fundering (pijlers) onder een ijzersterke service.

Kracht van Bouwservice
Alphons Coolen Bouwservice is gespecialiseerd in het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van renovatie, klein onderhoud en verbouwingswerkzaamheden. Voornamelijk kortlopende projecten, waarbij woningbouwverenigingen en particulieren de voornaamste opdrachtgevers zijn. 

Wij zijn tevens een belangrijke partner voor de particuliere woningbouwer. Denk daarbij aan woningen voor de particuliere vrije sector in een wat luxer segment. Voor Bouwservice is het flexibel omgaan met individuele klantenwensen een dagelijks proces. Daardoor zijn wij in staat tot het leveren van maatwerk binnen gebruikelijke planningen en budgetten voor het bouwen van gehele woonhuizen.

Woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders
De projectbegeleiding en uitvoering zijn geheel ingericht op kortlopende projecten. Allround vakmanschap, improvisatievermogen en flexibiliteit zijn hierbij van groot belang. Tevens verzorgen wij de organisatie en uitvoering van het totale onderhoud van de door Alphons Coolen Bouw gerealiseerde projecten. Wij verrichten klachten- en mutatieonderhoud, maar ook planmatig onderhoud voor de diverse woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders waaronder: WonenBreburg, Casade, TBV Wonen, Vereniging Van Eigenaren.

Daarnaast is een goede logistiek essentieel voor korte doorlooptijden (bijv. bij mutatieonderhoud in opdracht van woningbouwverenigingen).

Actueel

Klik hier voor impressie

In de Steigers 2018; Smart Buildings

In de Steigers is het groepsmagazine waar de Heerkens van Bavel Groep voor de 9de keer haar visitekaartje mee afgeeft.
>

Dag van de Bouw 2 juni 2018

Op zaterdag 2 juni aanstaande, tussen 10.00 en 16.00 uur, organiseert Alphons Coolen Bouw, in samenwerking met Bouwend Nederland en Triborgh Gebiedsontwikkeling, de Dag van de Bouw 2018.
>

De eerste sleutel overhandigd aan huurders eerste fase Koolhoven Buiten

>