Profiel

Alphons Coolen is een projectontwikkelaar die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van binnenstedelijke locaties. Het zijn vaak complexe projecten waar de expertise en betrokkenheid van Alphons Coolen zich uitbetalen en waar de slagvaardigheid van een compacte organisatie direct tot resultaten leidt. 

Wij pakken het hele trajecten aan, van de verwerving, vergunningaanvraag, sloop, architectuur, realisatie en kopersbegeleiding tot aan de uiteindelijke oplevering. Het zijn langdurige trajecten, die het uiterste vragen van een organisatie waarbinnen de ontwikkelaars zich profileren.

Werkwijze

Kenmerkend voor de werkwijze van Alphons Coolen is dat bij alle ontwikkelingen niet de locatie of het gebouw centraal wordt gesteld, maar altijd de eindgebruiker. Een ontwikkelaar is een dienstverlener, die de voorwaarden schept voor een tevreden en enthousiaste bewoner. De toegevoegde waarde ligt in de mogelijkheid om de wensen van onze klanten om te zetten in gebouwen op maat.

Visie

De visie is helder en eenvoudig: projectontwikkeling moet locaties opleveren waar mensen graag komen. Locaties die veilig en interessant zijn, waar het prettig is om te wonen en te werken. Nu, maar ook op lange termijn. Alphons Coolen ontwikkelt met "oog voor omgeving".

Het resultaat: nieuwe gebieden, zorgvuldig ingepast in bestaande structuren die door bewoners en bezoekers jarenlang als waardevol worden beschouwd.

Actueel

Klik hier voor impressie

In de Steigers 2018; Smart Buildings

In de Steigers is het groepsmagazine waar de Heerkens van Bavel Groep voor de 9de keer haar visitekaartje mee afgeeft.
>

Dag van de Bouw 2 juni 2018

Op zaterdag 2 juni aanstaande, tussen 10.00 en 16.00 uur, organiseert Alphons Coolen Bouw, in samenwerking met Bouwend Nederland en Triborgh Gebiedsontwikkeling, de Dag van de Bouw 2018.
>

De eerste sleutel overhandigd aan huurders eerste fase Koolhoven Buiten

>