Servicemelding

Een karakteristiek
centrumplan voor Gilze

In oktober 2018 is er door de ontwikkelaar een overeenkomst aangegaan met de Gemeente Gilze en Rijen voor de ontwikkeling van het Centrumplan Gilze-centrumdeel. Alphons Coolen Bouw trekt de kar en voert de regie om te komen tot een passend ontwerp van de gebouwen en de openbare ruimte. Uiteraard passend binnen budget en planning.

Concreet gaat het om 34 koop-en huurappartementen, 36 koopwoningen en ongeveer 3.000 m² commerciële ruimte.


>>Via deze reeks video's is de voortgang van het project goed te volgen. 

Op koers

Binnen het spanningsveld van vastgestelde exploitatieplannen, bestemmingsplannen en Programma’s van Eisen, de fluctuerende woningmarkt- en behoeften laveert Alphons Coolen Bouw vakkundig om het schip op koers te houden. Om dit goed te doen is een ontwerpteam opgesteld en voeren we overleggen met de Gemeente, de Kwaliteitscommissie, de Focusgroep, retail- en supermarktexploitanten, diverse overheden en andere betrokken instanties.

Groen en speels

Met Centrumplan Gilze zet Alphons Coolen Bouw samen met architect Van Beijsterveldt & Gommers BNA in op een plan dat past binnen het karakter van het dorp: met behoud van veel groen, kleinschalig van opzet en speels ingericht. Een nieuw te ontwikkelen plein vormt een centrale plek in het plangebied, waar ook voldoende ruimte voor commerciële voorzieningen komt. Het plan behelst ongeveer 3.000 m² commerciële ruimten, 34 koop-en huurappartementen en een 36-tal koopwoningen.

 

“Een prachtig plan dat past bij het kleinschalige karakter van het dorp Gilze.”

Perry Hendriks
Projectleider

Wilt u meer weten over dit project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.
Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Alphons Coolen Bouw
Prof. Cobbenhagenlaan 95
5037 DB Tilburg

T +31 13 532 14 50
E info@alphonscoolen.nl


Krachtig onderdeel van


(C) Alphons Coolen Bouw| Voorwaarden | Privacyverklaring Actilus Webdesign