Servicemelding

Luxe leven in toekomstbestendige appartementen De Tribune

Als onderdeel van het centrumplan Gilze bouwt Alphons Coolen Bouw een luxe appartementencomplex, ontworpen door Van Beijsterveldt & Gommers Architecten uit Gilze. De 15 huurappartementen zijn optimaal voorbereid op de toekomst en erg duurzaam. Bovendien worden ze zeer compleet afgewerkt met onder andere beveiligingssysteem met camera’s en privé parkeerplaatsen in kelder. In combinatie met de centrale ligging zorgt dat ervoor dat deze appartementen uitermate geschikt zijn voor een oudere doelgroep.

Toekomstbestendig en duurzaam

De 15 appartementen worden gebouwd over vier bouwlagen en komen tussen de Aftrap en de Heuvelstraat. De naam van het nieuwe gebouw ‘De Tribune’ is een verwijzing naar de voormalige tribune die daar vroeger op de sportvelden heeft gestaan. De appartementen worden toekomstbestendig gebouwd. Door de eigen zonnepanelen en eigen warmtepomp is het gebouw extreem duurzaam met een EPC onder 0. Ieder appartement beschikt over een eigen balkon met veel privacy, een eigen vaste parkeerplek in de garage en een eigen berging op de begane grond of in de garage. Het gebouw is verder voorzien van een lift installatie, automatische deuren op de begane grond, een automatische garagedeur en een beveiligingsinstallatie met camera’s.

Luxe huursegment

Alle appartementen zijn bedoeld voor de verhuur in het luxe segment. Projectleider Perry Hendriks: “Ze worden verhuur-gereed opgeleverd. Compleet met onder andere een ingerichte keuken met kookeiland, verdiepingshoge binnendeuren en PVC-vloeren. Ook zorgen we ervoor dat alle wanden, per vertrek gesausd worden in de kleur die de huurder zelf kan kiezen.”

“Door de eigen zonnepanelen en eigen warmtepomp voor ieder appartement is het gebouw extreem duurzaam met een EPC onder 0.”

Perry Hendriks
Projectleider

Wilt u meer weten over dit project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.
Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Alphons Coolen Bouw
Prof. Cobbenhagenlaan 101
Postbus 4200 5004 JE Tilburg

T +31 13 532 14 50
E info@alphonscoolen.nl


Krachtig onderdeel van


(C) Alphons Coolen Bouw| Voorwaarden | Privacyverklaring Actilus Webdesign