Servicemelding

Groen wonen in Den Bogerd Udenhout 

Aan de noordoostzijde van Udenhout komt de nieuwe wijk ‘Den Bogerd’. Den Bogerd wordt een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen. De openbare ruimte bestaat uit statige groene lanen, singels en parken.

Alphons Coolen Bouw realiseert in fase 3 in opdracht van Den Bogerd Ontwikkeling 12 hoekwoningen en 30 tussenwoningen. De woningen zijn ontworpen door Bedaux de Brouwer Architecten BV.

Letterlijk en figuurlijk groen

Groen wonen is op twee manieren het vooruitzicht van de toekomstige bewoners van de 42 sociale huurwoningen die wij bouwen aan de Lange Wei en Koewei in Den Bogerd.

Voor het stedenbouwkundig ontwerp van de nieuwe wijk is het landschap als uitgangspunt genomen, er is dus veel aandacht voor de natuur. Maar ook de woning zelf is ‘groen’, want hij is bijna energieneutraal. Goed voor het milieu en gunstig voor de energierekening.

“De keuze voor keim zorgt voor een prachtige natuurlijke uitstraling.”

Perry Hendriks
Projectleider

Wilt u meer weten over dit project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.
Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Alphons Coolen Bouw
Prof. Cobbenhagenlaan 101
Postbus 4200 5004 JE Tilburg

T +31 13 532 14 50
E info@alphonscoolen.nl


Krachtig onderdeel van


(C) Alphons Coolen Bouw| Voorwaarden | Privacyverklaring Actilus Webdesign