Servicemelding

Duurzaam bouwen

Verder denken dan vandaag, het is bij Alphons Coolen Bouw in het DNA. Voorop in innovaties als BIM, NOM en verkenningen van geo- en aquathermiek. Toekomstbestendige ontwikkelingen, altijd een passend antwoord op de vraag van opdrachtgevers. Vaak al voordat deze wordt gesteld. Dat is duurzaam, dat is bouwen voor de toekomst.

Alphons Coolen werkt met uitsluitend duurzaam verkregen hout, uit verantwoord beheerde bossen. Conform het STIP® keurmerk kopen en gebruiken wij alleen nog dit duurzaam verkregen hout voor onze projecten.

Nul-op-de-meter

Binnen onze nul-op-de-meterwoningen zijn de in- en uitgaande energiestromen met elkaar in evenwicht. Een slim monitoringssysteem biedt inzicht. Een goed presterende installatie afgestemd op het gebouw zorgt voor een optimaal woonklimaat. En de bewoner heeft maximaal grip op zijn energieverbruik.

Circulair bouwen

Alphons Coolen Bouw speelt proactief in op veranderingen in de samenleving en de vraag van markt en consument. Ook circulair bouwen is ons dan ook niet vreemd. We passen deze vorm van duurzaam bouwen toe zonder schadelijke emissies naar lucht, water en bodem. Momenteel werken we aan de toepassing van circulair bouwen in onze conceptwoning. Dit is een woning die door een professionele architect ontworpen wordt, maar waar de klant zelf nog veel persoonlijke details aan toe kan voegen.
Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Alphons Coolen Bouw
Prof. Cobbenhagenlaan 95
5037 DB Tilburg

T +31 13 532 14 50
E info@alphonscoolen.nl


Krachtig onderdeel van


(C) Alphons Coolen Bouw| Voorwaarden | Privacyverklaring Actilus Webdesign