Servicemelding

100% expert
in woningbouw

Van verwerving, vergunningaanvraag, sloop, architectuur en realisatie tot kopersbegeleiding en uiteindelijke oplevering. Alphons Coolen Bouw pakt het aan. Daarbij zetten wij niet de locatie of het gebouw centraal, maar altijd de eindgebruiker. Wij scheppen de voorwaarden voor een tevreden en enthousiaste bewoner. Alphons Coolen Bouw ontwikkelt met oog voor omgeving, voor nu en de toekomst.

Nieuwbouw

Onze allround vakmensen hebben de ervaring en kennis in huis om de meest uiteenlopende woonwensen te realiseren. Een uitstekende dienstverlening, persoonlijke aandacht voor elke klant en onze betrouwbare werkwijze zijn daarvoor het beste bewijs. Van bouwaanvraag tot en met oplevering; het gehele bouwtraject is bij ons in goede handen. Of het nu gaat om hoge woontorens, kleine woonwijken, grote woonzorg-complexen of bijzondere combinatiegebouwen. 

Lees meer

Renovatie

Alphons Coolen Bouw heeft alle kennis en ervaring in huis voor een zorgvuldige en duurzame renovatie van woningen. Hierbij bekijken we de wereld waarin wij werken door twee brillen. Met de opdrachtgever letten we op alle zakelijke en technische aspecten en met de ogen van de bewoners kijken we naar de menselijke kant van renovatie.

Lees meer

Lean bouwen

Lean bouwen is voor Alphons Coolen Bouw vanzelfsprekend. Vernieuwend bouwen, waarbij wordt gewerkt aan een optimale procesinrichting. Denken vanuit het toevoegen van klantwaarde en werken zonder verspillingen in het proces.

Dat kan alleen door goede samenwerking met betrouwbare partners en leveranciers. Lean bouwen gaat voor ons dan ook hand in hand met ketensamenwerking.

Lees meer

Duurzaam bouwen

Verder denken dan vandaag, het is bij Alphons Coolen Bouw in het DNA. Voorop in innovaties als BIM, NOM en verkenningen van geo- en aquathermiek.

Toekomstbestendige ontwikkelingen, altijd een passend antwoord op de vraag van opdrachtgevers. Vaak al voordat deze wordt gesteld. Dat is duurzaam, dat is bouwen voor de toekomst.

Lees meer

Alphons Coolen Bouwt

Grondgebonden woningen

Van vrijstaande villa tot complete woonwijken. Wij realiseren hoogwaardig maatwerk, dat volledig aan de wensen en ideeën van de bewoners voldoet. Alphons Coolen Bouw werkt vanuit een totaaloplossing, waarin....
Lees meer

Appartementencomplexen

Wij zijn sterk in het realiseren van appartementengebouwen, ook op krappe binnenstedelijke locaties. Ook als daar ondergronds of half-verdiept gelegen parkeerkelders bij horen. Onze betrokken vaklieden....
Lees meer

Woonzorgcomplexen

Alphons Coolen Bouw heeft ruime ervaring met verschillende zorg gerelateerde projecten. Bouwen voor de zorg kan niet zonder bouwen met zorg. Kennis van details is essentieel om de juiste toepassingen te integreren....
Lees meer

Combinatie gebouwen

Geïntegreerde commerciële ruimten in de plint van appartementengebouwen kunnen casco of geheel volgens wens van de eindgebruiker worden gebouwd.
Lees meer
Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Alphons Coolen Bouw
Prof. Cobbenhagenlaan 95
5037 DB Tilburg

T +31 13 532 14 50
E info@alphonscoolen.nl


Krachtig onderdeel van


(C) Alphons Coolen Bouw| Voorwaarden | Privacyverklaring Actilus Webdesign