Servicemelding

Nieuwbouw

Onze allround vakmensen hebben de ervaring en kennis in huis om de meest uiteenlopende woonwensen te realiseren. Een uitstekende dienstverlening, persoonlijke aandacht voor elke klant en onze betrouwbare werkwijze zijn daarvoor het beste bewijs. Van bouwaanvraag tot en met oplevering; het gehele bouwtraject is bij ons in goede handen. Of het nu gaat om hoge woontorens, kleine woonwijken, grote woonzorg-complexen of bijzondere combinatiegebouwen.

Kopers in control

Alphons Coolen Bouw weet waar het bij koperswensen om draait. En zoekt daarom voortdurend naar verbeteringen. Inmiddels hebben wij een volgende stap gezet, en werken we samen met het volledig online platform HOOMCTRL. HOOMCTRL verzamelt en koppelt alle beschikbare informatie voor en van kopers. Kopers loggen als het ware in op hun eigen kavel, waarbij ze naast de gekoppelde opties van meer- en minderwerk ook de sluitingsdatum zien. Daardoor kunnen ze tijdig hun keuze maken. Daarnaast dient HOOMCTRL als basis voor communicatie met de kopers, wat zich onder meer uit in een chatfunctie en het uploaden van foto’s en video’s.

Persoonlijke architectuur 

Een woning door een professionele architect ontworpen, maar waar de klant zelf nog veel persoonlijke details aan toe kan voegen: het kan met onze conceptwoningen. Binnen de door ons gestelde kaders wordt deze conceptwoning verder vormgegeven en geëngineerd. Alphons Coolen Bouw werkt aan het verder toekomstbestendig maken van de huidige conceptwoning. Zo brengen we de woning naar een nog hoger niveau!

Woningborg

Alphons Coolen Bouw is ingeschreven bij Woningborg. Alle door of namens Alphons Coolen Bouw ontwikkelde woningen worden onder dit certificaat geleverd. Dit biedt zekerheid!
Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Alphons Coolen Bouw
Prof. Cobbenhagenlaan 95
5037 DB Tilburg

T +31 13 532 14 50
E info@alphonscoolen.nl


Krachtig onderdeel van


(C) Alphons Coolen Bouw| Voorwaarden | Privacyverklaring Actilus Webdesign