Servicemelding

Eerste paal nieuwe centrum van Gilze in de grond

Het plan Heerehoeve in het centrum van Gilze krijgt vanaf nu echt vorm. Op 1 juli ging de symbolische eerste paal de grond in en is de bouw van het nieuwe centrum van Gilze officieel gestart. Er komen een supermarkt, detailhandel, woningen, parkeervoorzieningen, een plein en openbaar groen.

Historische mijlpaal
Wethouder Aletta van der Veen klom hoogstpersoonlijk in de cabine om de paal te slaan: “Deze eerste paal is ook een historische mijlpaal voor Gilze. Ik maak graag van de gelegenheid gebruik om iedereen te bedanken die de droom van een nieuw centrum in Gilze heeft laten uitkomen. In het bijzonder feliciteer ik de mensen die gaan wonen in de nieuwe woningen. De medewerkers van Alphons Coolen Bouw wens ik een voorspoedige bouw toe.”

Start Carréhof
Alphons Coolen Bouw start met de bouw van Carréhof. In Carréhof komen op de begane grond een supermarkt en winkels. Daarboven komen dertig koop- en huurappartementen. Na de bouw van Carréhof volgt de bouw van Kroonhof en Langehof. Plan Kroonhof bestaat uit een gebouw met penthouses en daaronder winkels. Plan Langehof bestaat uit zes eengezinswoningen. 

Meteen verkocht
Alle woningen waren in 2020 in recordtijd verkocht. Toin Meeuwsen, directeur Alphons Coolen Bouw: “De Corona maatregelen lieten het twee weken geleden nog niet toe om met alle kopers en betrokkenen gezamenlijk het glas te heffen. Daarom hebben we met hen 15 juni al, uiteraard op afstand, geproost op een succesvolle voortgang van de realisatie.”

>> Lees meer over Heerehoeve, centrumplan Gilze


Foto's: Bedrijfsfotografie Brabant
Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Alphons Coolen Bouw
Prof. Cobbenhagenlaan 101
Postbus 4200 5004 JE Tilburg

T +31 13 532 14 50
E info@alphonscoolen.nl


Krachtig onderdeel van


(C) Alphons Coolen Bouw| Voorwaarden | Privacyverklaring Actilus Webdesign