Servicemelding

Groen licht voor woonwijk Akkerlanen

2 oktober 2020 - Woonwijk Akkerlanen in Waalwijk kan in ontwikkeling! Dat besloot de Waalwijkse gemeenteraad door het bestemmingsplan en het exploitatieplan goed te keuren. Het plan komt daarmee in de voorbereidende fase. Waalborgh Bouwontwikkeling v.o.f., een samenwerking tussen D.W. Investments en Alphons Coolen Bouw, heeft de plannen voor het bouwrijp maken nagenoeg gereed. En binnenkort kunnen we dus een start maken met de ontwikkeling van de woningen.

Akkerlanen
De nieuwe duurzame woonwijk, tussen de Vijverlaan, de Akkerlaan en de Drunenseweg, bestaat uit ongeveer 210 woningen omringd met veel groen en water. Binnen de bouwontwikkeling zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van 155 woningen, variërend van rijtjeswoningen en twee-onder-een-kapwoningen tot semibungalows, patiowoningen en appartementen.

Voorbereiding
Het vastgestelde bestemmingsplan wordt medio augustus 6 weken ter visie gelegd. Het is afwachten of er nog mogelijke bezwaren komen op het bestemmingsplan. Deze zullen dan daarna door de Raad van State worden beoordeeld. De tijdstermijn waarop de definitieve beslissing hierover valt, is nog onzeker.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Alphons Coolen Bouw
Prof. Cobbenhagenlaan 101
Postbus 4200 5004 JE Tilburg

T +31 13 532 14 50
E info@alphonscoolen.nl


Krachtig onderdeel van


(C) Alphons Coolen Bouw| Voorwaarden | Privacyverklaring Actilus Webdesign