Servicemelding

Hoogste punt Tobias Asserlaan

29 september 2020 - Aan de Tobias Asserlaan in Tilburg is het hoogste punt bereikt van twee appartementengebouwen ‘Bernard’ en ‘Vincent’ genaamd. In opdracht van TBV Wonen heeft De Architectenwerkgroep Tilburg (DAT) het ontwerp van de twee gebouwen gemaakt.

De twee gebouwen zijn onderdeel van de herontwikkeling van de Tobias Asserlaan. Het huidige appartementengebouw ‘Tobias’ met 28 Nul-op-de-Meter woningen is inmiddels opgeleverd. In een bouwcombinatie met Bouwbedrijf Remmers BV bouwen we in opdracht van Woningcorporatie TBV Wonen aan 62 nieuwbouwappartementen.

Meedenken
Met de toekomstige bewoners is nauw samengewerkt aan de nieuwbouw. Zij waren al in een vroeg stadium betrokken en hun ideeën zijn zoveel mogelijk meegenomen in het ontwerp.

“Toekomstige huurders realiseren hun woonwensen. Zij zijn vanaf het allereerste begin betrokken bij het ontwerp van hun eigen plattegrond en wensen”, laat projectleider Perry Hendriks weten.

De appartementen worden voorzien van ruim 900 strekkende meter glazen balustrades, traphekwerken, muurleuningen en privacy schermen. De geplande oplevering is begin 2021.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Alphons Coolen Bouw
Prof. Cobbenhagenlaan 101
Postbus 4200 5004 JE Tilburg

T +31 13 532 14 50
E info@alphonscoolen.nl


Krachtig onderdeel van


(C) Alphons Coolen Bouw| Voorwaarden | Privacyverklaring Actilus Webdesign