Servicemelding

Oplevering Burg. van de Mortelplein

27 november 2020 - Vanmorgen zijn de 23 sociale huurappartementen aan
het Burgemeester van de Mortelplein opgeleverd. Onze projectleider Perry Hendriks droeg de sleutels - uiteraard geheel coronaproof - over aan de projectleider van opdrachtgever Tiwos, Lodewijk Verleisdonk.

Nul-op-de-meter

De 23 nul-op-de-meter (NOM) sociale huurappartementen in de Tilburgse wijk Zorgvlied-Zuid zijn bedoeld voor de doelgroep 65-plussers die nu grotendeels in eengezinswoningen van de woningcorporatie wonen. Lodewijk: “Het zijn allemaal mensen die heel graag in hun vertrouwde buurt willen blijven wonen, en nu kunnen doorstromen naar deze mooie appartementen. Aanstaande dinsdag ontvangen wij alle bewoners bij ons op kantoor waar zij dan hun sleutels krijgen.”

Woonwijzer
Van Alphons Coolen krijgt iedere bewoner een digitale woonwijzer op usb-stick. “Daarop staan allerlei tip en tricks voor het beste onderhoud van de woning en belangrijke contactgegevens. Bijvoorbeeld bij wie ze aan kunnen kloppen, mochten er onverhoopt klachten of vragen zijn”, legt Perry uit. Ook is er voor iedereen een fel oranjegekleurde emmer met handige schoonmaakspullen.

Goede match
Dit appartementengebouw is er slechts één in een reeks van projecten die wij namens Tiwos mogen realiseren. Zo leverden we eerder dit jaar een appartementencomplex aan de Veluwestraat op en zijn we onlangs samen met Heerkens van Bavel gestart met de bouw van 88 appartementen aan de Reitse Hoevenstraat. Lodewijk: “Tiwos en Alphons Coolen is een goede match. Als je vaker samenwerkt, weet je wat je aan elkaar hebt. Dat is prettig!”
Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Alphons Coolen Bouw
Prof. Cobbenhagenlaan 101
Postbus 4200 5004 JE Tilburg

T +31 13 532 14 50
E info@alphonscoolen.nl


Krachtig onderdeel van


(C) Alphons Coolen Bouw| Voorwaarden | Privacyverklaring Actilus Webdesign