Servicemelding

Start verkoop Heerehoeve in zicht

29 september 2020 - Wethouder Aletta van der Veen onthulde vrijdag de naam die de ontwikkelaar heeft gegeven aan het Centrumplan Gilze: Heerehoeve. Daarmee droeg zij symbolisch het stokje over aan directeur Toin Meeuwsen van Alphons Coolen Bouw die binnenkort start met de verkoop van de woningen.

‘Het lang gekoesterde dorpshart van Gilze gaat er nu echt komen. Dat was niet mogelijk geweest zonder de inzet en betrokkenheid van vele Gilzenaren.’ Met die woorden bedankte wethouder Aletta van der Veen iedereen die de afgelopen jaren heeft meegedacht over het Centrumplan Gilze. In een focusgroep en tijdens bewonersbijeenkomsten hebben meer dan honderd Gilzenaren hun ideeën gedeeld. ‘We hebben daar goed naar geluisterd en er ligt nu een mooi en gedegen plan dat past bij Gilze en aansluit bij de wensen van Gilzenaren.’

De naam Heerehoeve is geïnspireerd op het domeinakkerdorp dat Gilze ooit was: een nederzetting die is ontstaan als een groep boerderijen om een centraal gelegen herenhoeve. Op 10 oktober start de ontwikkelaar met de verkoop van de woningen. Het gaat om drie deelplannen. Carréhof waarin royale koop- en huurappartementen komen met daaronder een supermarkt. Kroonhof waarin vier imposante penthouses komen met daaronder winkels. En Langehof dat bestaat uit zes grondgebonden woningen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom op het start verkoop event.

Meer informatie is te vinden op www.heerehoeve.nl of bekijk hier de film. 


Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Alphons Coolen Bouw
Prof. Cobbenhagenlaan 101
Postbus 4200 5004 JE Tilburg

T +31 13 532 14 50
E info@alphonscoolen.nl


Krachtig onderdeel van


(C) Alphons Coolen Bouw| Voorwaarden | Privacyverklaring Actilus Webdesign