Servicemelding

Succesvolle start verkoop Akkerlanen

Vanwege de opnieuw aangescherpte corona-regels is de verkoop voor Akkerlanen in de vorm van een drive thru-take away van start gegaan. Er was veel animo voor de kavels en de bungalows in Waalwijk.

De bezoekers konden op het parkeerterrein een keuze maken tussen de 35 particuliere kavels óf de 21 patio- en semibungalows. Ze kregen de brochures, prijslijsten en registratieformulieren overhandigd zonder de auto te hoeven verlaten.

Voor degenen die niet in de gelegenheid waren om naar de start verkoop te komen, is het inmiddels ook mogelijk om alle verkoopinformatie te downloaden via de projectsite Akkerlanen of af te halen op het kantoor van Van de Zande Makelaardij aan de Grotestraat 344 in Waalwijk.

Gaat of bent u op vakantie? Geen zorgen, want u heeft ruim 4 weken de tijd om alles goed te bekijken en bij interesse uw voorkeuren te noteren. Het inschrijfformulier hoeft namelijk pas uiterlijk vrijdag 20 augustus ingeleverd te zijn. Op het inschrijfformulier is aangegeven waar en hoe het werkt. Eind augustus is de loting en begin september zal de makelaar de mensen die zijn ingeloot hierover informeren.
Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Alphons Coolen Bouw
Prof. Cobbenhagenlaan 101
Postbus 4200 5004 JE Tilburg

T +31 13 532 14 50
E info@alphonscoolen.nl


Krachtig onderdeel van


(C) Alphons Coolen Bouw| Voorwaarden | Privacyverklaring Actilus Webdesign