Servicemelding

Alphons Coolen Bouw,
bouwt voor morgen

Maatschappelijke ontwikkelingen dwingen vernieuwing af. Ook de bouwsector zet in op klimaatadaptatie, energietransitie en circulair bouwen. Technische ontwikkelingen als robotisering maken processen efficiënter en veiliger. Het woningtekort en problemen rond stikstof en PFAS vragen om aanpassingsvermogen. Meer dan ooit willen opdrachtgevers een partner die het hele proces onder regie neemt en zorgt dat het werk voor elkaar komt. Binnen de planning en binnen budget.

Alphons Coolen Bouw is zo’n partij. Een woningbouwer die ‘state of the art’ betaalbare woningen realiseert. Die bouwt volgens het design & build concept. Lean en in bouwteams, waarbij het organiseren van samenwerking een kernkwaliteit is. Met innovaties als BIM, NOM en verkenningen van geo- en aquathermiek loopt het bedrijf graag voorop in de ontwikkelingen en de vraag van haar opdrachtgevers. Alphons Coolen Bouw maakt het waar. Nu en in de toekomst.

Krachten
bundeling

Alphons Coolen Bouw is onderdeel van de Berghege Heerkens bouwgroep. Deze bouwgroep vertegenwoordigt hiermee meer dan 200 jaar bouwgeschiedenis. Dankzij de krachtenbundeling met de ijzersterke familiebedrijven Bouwbedrijf Berghege en Heerkens van Bavel is een bouwgroep ontstaan die hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. En dat niet alleen: ook in de toekomst blijven wij in deze nieuwe samenstelling bouwgeschiedenis schrijven. Met onze ruim 320 medewerkers en met onze opdrachtgevers. Dat zijn wij zo gewend.


Alphons Coolen Bouw is al 65 jaar een proactieve bouwpartner. De synergie van de groep zal een bijdrage leveren aan een verdere groei van het bedrijf. Bovendien biedt het de mogelijkheid tot opschalen, financieel of in capaciteit.

Voor het
beste resultaat

Alphons Coolen Bouw is pas tevreden als u dat bent. Een betrouwbare en erkende bouwer in alles wat we doen. Streven naar het behalen van het beste resultaat. Waarbij uw wensen en eisen voorop staan. Wij blijven investeren in nascholing en bijscholing van ons personeel. Prettig voor onze mensen. En u bent er altijd van verzekerd dat wij werken volgens de laatste technieken en met de beste materialen. Bij al uw bouwprojecten.

Lean bouwen

Lean bouwen is voor Alphons Coolen Bouw vanzelfsprekend. Vernieuwend bouwen, waarbij wordt gewerkt aan een optimale procesinrichting. Denken vanuit het toevoegen van klantwaarde en werken zonder verspillingen in het proces.

De filosofie waarbij het uitgangsprincipe de klant is, in plaats van de bouwonderneming. En de waardestroom, in plaats van de activiteiten. Het past Alphons Coolen Bouw als een jas.

Duurzaam bouwen

Verder denken dan vandaag, het is bij Alphons Coolen Bouw in het DNA. Voorop in innovaties als BIM, NOM en verkenningen van geo- en aquathermiek.

Toekomstbestendige ontwikkelingen, altijd een passend antwoord op de vraag van opdrachtgevers. Vaak al voordat deze wordt gesteld.

Dat is duurzaam, dat is bouwen voor de toekomst.

Maak kennis met
de mensen van Alphons Coolen Bouw

Mensen maken bij Alphons Coolen Bouw het verschil. Als team gaan we iedere dag weer voor het beste resultaat. Benieuwd wie er iedere dag weer actief zijn? Klik hier om nader kennis te maken.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Alphons Coolen Bouw
Prof. Cobbenhagenlaan 95
5037 DB Tilburg

T +31 13 532 14 50
E info@alphonscoolen.nl


Krachtig onderdeel van


(C) Alphons Coolen Bouw| Voorwaarden | Privacyverklaring Actilus Webdesign