Servicemelding

Een perfecte koppeling tussen oud en nieuw 

Aan de Veluwestraat in de Tilburgse wijk Jeruzalem realiseerden wij voor Tiwos 28 energiezuinige sociale huurwoningen. Binnen het ‘Design & Build’ project zijn in het eerste kwartaal van 2020, 28 nul-op-de-meter appartementen aan de Veluwestraat in Tilburg opgeleverd.

Kenmerkend aan het complex met vier bouwlagen is dat de architect van de noodzakelijke voorzieningen om NOM te realiseren, een integraal onderdeel heeft gemaakt van het ontwerp van de gevel. De aangebrachte PV panelen vormen zo een vloeiend geheel met de rest van de gevel. De architecten van Van Beijsterveldt & Gommers zorgen voor een perfecte koppeling tussen oud en nieuw in de wijk Jeruzalem.

Een vloeiend geheel

NOM-voorzieningen zijn een integraal onderdeel van het ontwerp van de gevel. PV panelen vormen een vloeiend geheel met de rest van de gevel. Door gebruik te maken van Design & Build en BIM engineering is het duurzame concept tot stand gekomen met: ventilatielucht warmtepomp, zonnepanelen en lage infiltratiewaarde.

De zonnepanelen aan de gevel en op het dak leveren het grootste deel van de energie die nodig is voor het appartementencomplex. De appartementen zijn ook goed toegankelijk voor mensen met een rollator of rolstoel.

“Het appartementencomplex in wijk Jeruzalem is onderdeel van een perfecte koppeling tussen oud en nieuw.”

Jeroen van Eijk
Projectleider

Wilt u meer weten over dit project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.
Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Alphons Coolen Bouw
Prof. Cobbenhagenlaan 101
Postbus 4200 5004 JE Tilburg

T +31 13 532 14 50
E info@alphonscoolen.nl


Krachtig onderdeel van


(C) Alphons Coolen Bouw| Voorwaarden | Privacyverklaring Actilus Webdesign