Servicemelding

Wolstad, landmark aan de Piushaven

Plan Wolstad is een ontwikkeling van Triborgh die bestaat uit 20 ruime appartementen in een spraakmakend gebouw. Het ontwerp voor de landmark aan de kade van de Piushaven is van DAT architecten. 

Duo met de brug van Körmeling
“Het complex doet in de verte denken aan een silo en vormt straks een duo met de brug van Körmeling. Het ontwerp refereert aan het industriële karakter van de haven", zegt Walter van der Hamsvoord die namens DAT Architecten tekent voor het ontwerp. Het gebouw staat op een sokkel van metselwerk op de begane grond en deels op de 1ste verdieping. De rest van het gebouw krijgt industriële duurzame beplating. 

Speciaal worden vooral de drie woningen met zadeldaken in de top. Die krijgen elk twee verdiepingen, met een vide en eigen lift. De maat van de appartementen varieert van zo'n 100 tot 130 vierkante meter. 

Woonkwaliteit en duurzaamheid
Trekker van het project is Triborgh Gebiedsontwikkeling, de ontwikkelaar die vijf Tilburgse bouwbedrijven en twee woningcorporaties verenigt. Triborgh heeft in de Piushaven diverse projecten succesvol ontwikkeld; De Werf, Aan de Waterkant en op dit moment het prestigieuze project Fabriekskwartier aan de overkant van het project Wolstad. 

Bij Triborgh staat woonkwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij zijn er dan ook trots op dat we dit mooie project voor hen mogen realiseren.

Meer informatie over de woningen en de verkoop is te vinden op de projectsite wolstad-piushaven.nl 

Een spraakmakend gebouw dat de landmark wordt aan de kade van de Tilburgse Piushaven.

Perry Hendriks
Projectleider

Wilt u meer weten over dit project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.
Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Alphons Coolen Bouw
Prof. Cobbenhagenlaan 95
5037 DB Tilburg

T +31 13 532 14 50
E info@alphonscoolen.nl


Krachtig onderdeel van


(C) Alphons Coolen Bouw| Voorwaarden | Privacyverklaring Actilus Webdesign