Servicemelding

Zonnehof, een baken voor wijk de Reit in Tilburg

In de gunstig gelegen wijk de Reit, is in 2013 het nieuwe Zonnehof gebouwd. Met ruime, moderne appartementen, diverse diensten en services en zorg onder één dak doet het gebouw zijn beschrijving "Baken in de Wijk" eer aan. Het wijkrestaurant en de ontmoetingsruimte maken de verbinding met de wijk compleet.

Het gaat om 30 koopappartementen, een kinderdagverblijf, fysiotherapiepraktijk, drie zorggroepen, 64 zorg-huureenheden en algemene voorzieningen. 

Uiterst duurzaam

Zonnehof is uiterst duurzaam. Zo ligt het dak vol met zonnepanelen en wordt er gebruik gemaakt van materialen die weinig onderhoud nodig hebben. Dit zonder dat de uitstraling minder wordt. Bij het ontwerp van Zonnehof lopen flexibiliteit, functionaliteit en schoonheid naadloos in elkaar over. Deze nieuwe locatie komt tot stand door de samenwerking met TBV Wonen en architectenbureau IAA Architecten. De realisatie geschiedt in combinatie met Remmers Bouwgroep. 

De bouw werd gerealiseerd in zeer beperkte bouwtijd: slechts 300 werkbare dagen. Het gebouw bevat een innovatief monitoringssysteem, maakt gebruik van beton-kern activering en heeft een Warmte Koude Opslag.

“Wijkrestaurant en ontmoetingsruimte maken de verbinding met de wijk compleet.”

Perry Hendriks
Projectleider

Wilt u meer weten over dit project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.
Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Alphons Coolen Bouw
Prof. Cobbenhagenlaan 101
Postbus 4200 5004 JE Tilburg

T +31 13 532 14 50
E info@alphonscoolen.nl


Krachtig onderdeel van


(C) Alphons Coolen Bouw| Voorwaarden | Privacyverklaring Actilus Webdesign